Yhteystiedot

- Kaikki asiat, kuten mainontatiedustelut, kysymykset kuvista ja vastaavat:
allo @ kapsi.fi
- Jos tunnet minut jollain tavoin, voit pyytää kaveriksi Facebookissa. Mikäli taas haluat seurata julkisia asioita, kuten uudet Youtube-videot, niin tykkäähän tästä sivusta: Varaaniserver @ Facebook

Pauli "Allo" Kesti vuonna 2015.
-
Seuraa minua Twitterissä: PateKesti (Tätä tosin käytän aika harvoin, useammin käytän tiedon jakamiseen Facebookin sivuani.
- Myös Facebookissa: PateKesti
- Youtubessa:
Allo (Videoita näistä: My Summer Car, sähkölaitteet ja arkiset puuhat.)
- Instagramissa: PateKesti
- Tämä on Varaaniserverin oma sivu, tänne tulee myös uusimmat videojaot Youtubesta: Varaaniserver @ Facebook

Vaikka sivuille onkin mahdollista kysyä mainosjulkaisua sille varatulle alueelle, niin mainos ei saa olla välkkyvä tai muutoin hämäävä. Toki varatulle alueelle mahtuu ns. alisivustokin kunhan linkki ei ole liian pitkä. (Vertaa oikeassa laitaa oleva aluetta.)
Esimerkiksi #isoallo.net @ Quakenet kertoo, että kyseessä on Quakenetissä oleva irkkauskanava. Tämän voi todeta jo fraasista: "Täsmälinkki kanavalle" eli suora linkki webchattiin Quakenetin verkossa olevalle irkkauskanavalle. Alla olevat mietteet ovat taas aforismeja.


(Kuva-aiheena on järven niemimaisema Kuorevedellä (Kuorevesi liitettiin Jämsän kuntaan liitoksessa vuonna 2001) sijaitsevasta Tervajärvestä. Kartalla kuvan niemenkärki on nimetty Leponiemeksi. En tiedä mistä niemenkärki sai nimensä, mutta yksi teoria olisi se, että siinä on joskus yövytty. Tervajärvi itse on kirkasvetinen ja toisesta, eli eteläpäästään syvempi kuin pohjoispäädystä.